Direct naar de inhoud
  • Home
  • Nieuws
  • Aanpak coronacrisis deel 2: september 2020 - juli 2021

Bij het rapport ‘Aanpak Coronacrisis – Deel 2: september 2020 – juli 2021’ is een reconstructie in beeld gemaakt. Dit overzicht toont gebeurtenissen tijdens deze periode van de coronacrisis en hun gevolgen voor de samenleving.

Onderzoek in beeld

De voor Nederland meest bepalende gebeurtenissen tussen september 2020 en juli 2021 staan in de reconstructie. In Nederland begint de vaccinatiecampagne op 6 januari 2021. De aantal gezette vaccinaties en belangrijke gebeurtenissen van de vaccinatiecampagne staan in het overzicht vaccinaties.

Animatie

Na een relatief rustige zomer van 2020 wordt Nederland met een nieuwe corona-besmettingsgolf geconfronteerd. Maatregelen, zoals mondkapjesplicht, scholensluiting en avondklok worden ingesteld. De komst van vaccins biedt een belangrijke opening om de gevolgen van de pandemie te dempen. De animatie geeft een samenvatting van het rapport en laat de belangrijkste conclusies en lessen zien.
Bekijk hier de animatie.

De animatie en het overzicht in beeld geven geen compleet beeld van het onderzoek. Daarvoor is het rapport. Op de pagina ‘Aanpak coronacrisis – Deel 2: september 2020 – juli 2021’ is het rapport inclusief aanbevelingen te vinden. Ook de animatie staat op deze pagina. Bekijk het onderzoek in beeld.

 

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.