Direct naar de inhoud
  • Home
  • Nieuws
  • Getuigen gezocht crash Krimpenerwaard

De Onderzoeksraad voor Veiligheid wil graag  in contact komen met mensen die op dinsdag 22 mei 2018 de laatste vliegbewegingen hebben gezien van de Cessna C172  die in de Krimpenerwaard is neergestort. Het gaat om de vliegbewegingen van het sportvliegtuig  in de laatste minuut voor de crash. Getuigen die deze vliegbewegingen hebben gezien, kunnen bijdragen aan het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval  door zich te melden bij de Onderzoeksraad via 070-3337064 (tijdens kantooruren) of via  info@onderzoeksraad.nl

Getuigen die zich eerder al bij de politie hebben gemeld, zijn bij de Onderzoeksraad bekend en hoeven niet op deze oproep te reageren.  

In Nederland verricht de Onderzoeksraad voor Veiligheid onderzoek naar ernstige luchtvaartincidenten om de luchtvaart veiliger te maken door de precieze oorzaak te achterhalen en daar lessen uit te trekken. Het werk van de Onderzoeksraad staat los van eventuele strafrechtelijke onderzoeken. De Onderzoeksraad behandelt de verklaringen vertrouwelijk en de informatie uit de verklaringen zal in het eindrapport niet herleidbaar zijn op personen.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.